ZAVESTNI RAZHODI

“In prišel je dan, ko je tveganje, da bi ostala v popku, postalo bolj boleče od tveganja, da bi se razcvetela.”
Anais Nin

Cena: 40 EUR

Naroči se

V tapiseriji človeških povezav imajo odnosi osrednjo vlogo. Oblikujejo naše izkušnje, prispevajo k naši rasti in puščajo neizbrisne sledi na platnu našega življenja. A tako kot se spreminjajo letni časi, se spreminjajo tudi odnosi. Odnosi so dinamični in so odsev nas samih. V tej neizogibnosti sprememb iščemo zavesten in namenski pristop k razvezi.

Skupni imenovalec definicije razveze je večinoma interpretiran kot razdvojitev oziroma ločitev. Sodobni pristopi pa dinamiko odnosov naslavljajo kot pot, na kateri raziskujemo razvezo s sočutjem in samo-odkrivanjem. To je pot, ki ponuja zdravljenje, rast in prenovljen občutek zavedanja sebe.

Zavestna razveza tlakuje novo pot in nas usmerja k razumevanju in odločitvi o tem, kako bomo krmarili po koncu razmerja. Presega konvencionalno pripoved o razhodu ter krivdi, zameri in zagrenjenosti. Moč prenove odnosa je torej v tem, da je ljubezen tesno povezana z duhovno rastjo. Gre za popotovanje spoznavanja sebe in svoje lastne vrednosti ter zaupanja v sebe in v življenje.

Osnovna vodila na tej poti so:

 • samorefleksija: verjamemo v moč samozavedanja; obrnemo se vase in razumemo svoja čustva in želje;
 • sočutna komunikacija: besede imajo težo, zlasti v času razhoda. Opolnomočimo se in se naučimo izraziti svoje potrebe, postavimo zdrave meje in sodelujemo v iskrenem dialogu;
 • holistični pristop: uporabimo učinkovita orodja za čustveno razbremenitev ter z zaupanjem pristopimo h gradnji novih odnosov po razvezi.

V okviru programa bomo obravnavali naslednje glavne teme:

 • naj ostanem ali grem
 • vzpostavitev notranjega stebra moči in varnosti
 • razumevanje osebne zgodbe
 • prevzemanje odgovornosti
 • odnosi po razvezi
 • preoblikovanje koncev kot začetkov
 • vzpostavitev zaupanja v prihodnje odnose
 • prispevek k družbenemu razvoju.

Delavnice vključujejo teoretični in praktični del. Predvsem so izjemno izkustvene narave, saj vas v procesu čustvenega osvobajanja podprem z učinkovitimi orodji z uporabo giba, diha in zvoka za želeni preboj ter s tem čustveno razbremenitev in boljše počutje. Pogosto se namreč izogibamo t.i. »negativnih, težkih« čustev. Akumuliramo jih v telesu, kjer se naselijo in povzročajo razne oblike trpljenja in bolečin, lahko pa tudi zdravstvenih težav.

 

V okviru programa delavnic vas naučim učinkovitih vaj, ki postopno in na sočuten način pomagajo izraziti ta čustva in privedejo do čustvene razbremenitve. Prav tako podprem prebojni proces z energijsko podporo visoke vibracije.

Podali se bomo torej na pot, ki presega tradicionalni pomen razveze in ponuja ozaveščanje, zdravljenje, rast in obnovljen občutek ljubezni do sebe in zaupanje v prihodnje odnose.

Rezerviraj termin

Druge storitve

Djotiš svetovanje

Djotiš, starodavni vedski sistem, razkriva arhetipske energije preko gibanja planetov, odraža karmo ob rojstvu ter pomaga razumeti življenjske izzive. Svetovanje združuje astrologijo, intuitivni vpogled in coaching, omogoča poglobljeno samospoznavanje ter pripravo na prihodnost.

Več

Delavnice za osebno rast

Delavnice osebne rasti, vodene s strani Andreje in Sabine, združujejo notranji mir, razumno reševanje težav ter poglobljeno zavedanje sveta. S kvantno svetlobno tehnologijo pomagata premagovati življenjske izzive, razkrivata resnice, ki jih ni mogoče najti v knjigah.

Več

Partnerske delavnice

Partnersko svetovanje za osebno rast krepi temelje zdravega odnosa in spodbuja osebno rast. Z izkušenimi svetovalci in skupinskim učenjem pari pridobijo orodja za gradnjo povezanega in zadovoljujočega odnosa.

Več

srečanja za pomoč ljudem v procesu žalovanja

Nudim 7-tedensko podporno skupino za žalujoče, kjer izmenjujejo čustva, raziskujejo žalovanje ter prejemajo pomoč pri vključevanju v vsakdanje življenje. Omejeno na 10 udeležencev za individualno pozornost.

Več

Energijske terapije

Energijska terapija združuje starodavno modrost in sodobno znanost za celostni pristop k splošnemu počutju. Z zavedanjem o energijski povezanosti telesa, uma in duha omogoča samozdravljenje ter izboljšuje fizično, duševno in psihološko počutje.

Več