Dijotiš svetovanje

Beseda Djotiš (Jyotish) v prevodu iz sanskrta pomeni »svetloba« oziroma »ustvarjanje svetlobe«. Izhaja iz stare vedske civilizacije, ki je živela na območju starodavne Indije pred približno štiri do pet tisoč leti. Vede so starodavna bogata zbirka starodavnih resnic, ki razkrivajo in pojasnjujejo največje univerzalne resnice. Izraz Veda pomeni »znanje« oziroma »vedenje«.

Cena: 40 EUR

Naroči se

Vedski modreci so pred tisočletji zapisali sistem, ki preko gibanja planetov in njihovih energij ponazoruje arhetipske energije, ki delujejo na nas oziroma jih človek nosi v sebi. Planeti so tako v simbolnem pomenu nosilci vseh značilnosti, ki opisujejo nas in naše življenje. Slika neba ob rojstvu človeka predstavlja človekovo karmo v trenutku njegovega rojstva. Opisuje možne poti, ki se nam odpirajo v življenju kot posledica našega preteklega delovanja.

V vsakem življenju se menjavajo obdobja miru in sreče ter obdobja zahtevnejših sprememb in drugih bolečih situacij. V nekaterih življenjskih obdobjih živimo srečno in izpolnjeno življenje, ki smo si ga ustvarili z zavestnimi preteklimi odločitvami. Včasih pa nas življenje ustavi. Ne vemo, zakaj se nam določene situacije dogajajo, ko nismo pomirjeni in ne najdemo odgovorov, kako naprej. Najpomembnejši razlogi, ki nas ovirajo, da bi zaživeli v svojem najvišjem potencialu, izvirajo iz podzavestnih in zavestnih prepričanj ter čustvovanj iz zgodnejših obdobij življenja kot tudi iz prejšnjih življenj. Djotiš nam razkriva zavedanje o naših največjih virih moči in potencialih, s katerimi soustvarjamo osrečujoče življenje ter nas v obdobjih nejasnosti in ovir kot smerokaz usmerja, da se pripravimo na pot, ki je pred nami. Ponuja nam pomoč, da se lahko bolj celovito uskladimo z naravnimi ritmi v posameznem življenjskem obdobju. S spremembo našega duha in delovanja zaživimo z večjim notranjim mirom in harmonijo.

Cilj partnerskega svetovanja za osebno rast je pomagati parom vzpostaviti trdno temeljev za zdrav in srečen odnos ter obenem spodbuditi njihovo osebno rast in razvoj. S pomočjo izkušenih svetovalcev in skupinskega učenja pari pridobijo orodja, tehnike in vpoglede, ki jim pomagajo graditi bolj povezan in zadovoljujoč partnerski odnos.

Rezerviraj termin

Z dijotiš svetovanjem vam lahko pomagam:

  • Prepoznati karmično popotnico, dano v trenutku rojstva: v kakšnih okoliščinah smo se rodili, moč naše osebnosti, odnos do sebe in sveta, čustveno, mentalno in duhovno naravnanost, naše talente in potenciale, poslanstvo, partnerstvo in finance. Razkriva nam tudi priložnosti in izzive, ki bi jih lahko imeli kasneje v življenju
  • Razumeti in ozavestiti konkretne situacije v življenju te
  • Pripraviti se na življenjska obdobja, ki prihajajo: kaj lahko naredimo, da v večji meri kvalitetnejše izkoristimo to, kar nam je dano ter po drugi strani omilimo ali preprečimo negativne razplete situacij v prihodnje z drugačnim delovanjem že danes.

Komu je namenjeno in kako svetovanje poteka?

Svetovanje je namenjeno vsakemu, ki si želi bolj poglobljenega razumevanja zakonitosti življenja in samospoznavanja. Vse situacije in odnosi vsebujejo sporočila, ki jih je vredno razbrati, razumeti. Duhovni nauki nas spodbujajo, naj se posvetimo svojim izkušnjam, naj prerastemo boleče izkušnje in se o njihovih spoznanjih razvijamo. Osebna rast pomeni ljubezen do sebe in do življenja samega.

Prvo svetovanje običajno poteka 2 uri, vsako naslednje pa traja v povprečju 1 uro. Pred pričetkom svetovanja mi posredujete svoje osebne podatke (datum in uro rojstva ter kraj rojstva). Na svetovanje se pripravim v naprej. V okviru svetovanja uporabljam tudi druge veščine, kot je intuitivni vpogled in coaching. Predam vam tudi različna orodja samopomoči, ki učinkovito delujejo na našo osebnost na mentalnem, čustvenem, fizičnem in duhovnem nivoju.

Prijavi se

Druge storitve

DELAVNICE ZA OSEBNO RAST

Delavnice osebne rasti, vodene s strani Andreje in Sabine, združujejo notranji mir, razumno reševanje težav ter poglobljeno zavedanje sveta. S kvantno svetlobno tehnologijo pomagata premagovati življenjske izzive, razkrivata resnice, ki jih ni mogoče najti v knjigah.

Več

Partnerske delavnice

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Več

Partnerska delavnica
(zavestni razhodi)

Odnosi so nenehno spreminjajoča se platna v tapiseriji človeških povezav. Delavnice zavestne razveze gradijo temelje za ljubezen, duhovno rast in čustveno razbremenitev skozi teoretični in izkustveni pristop.

Več

srečanja za pomoč ljudem v procesu žalovanja

Nudim 7-tedensko podporno skupino za žalujoče, kjer izmenjujejo čustva, raziskujejo žalovanje ter prejemajo pomoč pri vključevanju v vsakdanje življenje. Omejeno na 10 udeležencev za individualno pozornost.

Več

Energijske terapije

Energijska terapija združuje starodavno modrost in sodobno znanost za celostni pristop k splošnemu počutju. Z zavedanjem o energijski povezanosti telesa, uma in duha omogoča samozdravljenje ter izboljšuje fizično, duševno in psihološko počutje.

Več