Delavnica: Razumevanje in ozaveščanje poti zadnjega človekovega odhoda

“Večina človeštva doživlja bolečino ob slovesu od dragih oseb. Samo popolno razumevanje tega neizogibnega procesa lahko ljudem omogoči, da se bolečina zmanjša in da se ne prevesi v travmo, ki lahko močno zagreni človeku življenje.” Sporočilo Univerzalne modrosti

Prijavi se

Cilj delavnice ni samo pomagati tistim, ki se težko soočate z odhodom (s smrtjo) vam dragih oseb, ampak je cilj tudi spoznavanje resnic, ki jih ne boste prebrali v nobeni knjigi. V teoretičnem delu vam bomo razkrili vse podrobnosti, ki se dogajajo v obdobju, ko se pripravljamo na odhod iz zemeljskega življenja, pa tudi dogajanje po zapustitvi življenja na Zemlji. Vse te informacije smo dobili in dobivamo v stiku z Univerzalno modrostjo, s katero smo bili in smo že vedno povezani.

Univerzalna modrost ima odgovore na vsa vprašanja.

Razumevanje tega duhovnega procesa vam  bo popolnoma spremenilo pogled na smrt.

 V praktičnem delu bova izvajalki izpeljali poseben svetlobni proces, s katerim bova vsakemu očistili morebitne stiske, travme, ki jih je ali jih še doživlja po smrti drage osebe.  Prav tako bova očistili morebitne stiske, strahove,  ki so povezani s smrtjo.

Cena delavnice: 200 EUR

Delavnica bo zaključena približno v treh urah.

Prijavi se

Delavnica je namenjena vsem, ki so stari vsaj 18. let.

  • Priporočam, da na delavnico prinesete vodo.
  • Udeleženci delavnice se zberejo v avli Hotela Medno, pri recepciji.
  • Dodatne informacije moj kontakt: 041 382 285.

Termin: 26. 9. 2024, od 15. do okvirno 18.30 ure

Lokacija: Hotel Medno, Medno 54, 1210 Ljubljana-Šentvid

Cena: 200 EUR

Prijava je možna tudi po telefonu:

GSM: 041 382 285

E-mail: andrejaopec@gmail.com

Prijavi se

Delavnice osebne rasti

Namen delavnic osebne rasti je, da ljudem pomagamo do dobrega počutja, razumnega reševanja vseživljenjskih težav, ohranjanja notranjega miru in širšega zavedanja sveta, v katerem živimo.

Več

Energijske terapije

Energijska terapija združuje starodavno modrost in sodobno znanost za celostni pristop k splošnemu počutju. Z zavedanjem o energijski povezanosti telesa, uma in duha omogoča samozdravljenje ter izboljšuje fizično, duševno in psihološko počutje.

Več

Skalarni vrelec

S svojo zdravilno, svežo, čisto skalarno energijo bo izničil vse energije negativnih misli, besed, dejanj, občutij, bolezni iz preteklosti in sedanjosti. Počistil bo negativne energije oseb, ki so v preteklosti živele na prostoru, kjer se nahaja objekt, kot tudi oseb, ki sedaj živijo ali pridejo na obisk v ta objekt.

Več

Knjiga življenja

Knjiga življenja je edinstven vpogled v evolucijo posameznika. S tem uvidom ozavestimo vzorce, ravnanja in prepričanja ter dobimo pogled v dogodke iz preteklosti in njihovo odražanje v prihodnosti.

Več

Partnerska svetovanja

Partnerska svetovanja so namenjena ponovni izgradnji zaupanja, spoštovanja in povezanosti v partnerskem odnosu. Partnerjem pomagam vzpostaviti večji notranji mir, boljšo samopodobo in prepoznanje, kako kvalitetno živeti s partnerjem.

Več