Delavnice osebne rasti

Prijavi se

Delavnice osebne rasti

Namen delavnic osebne rasti je, da ljudem pomagamo do dobrega počutja, razumnega reševanja vseživljenjskih težav, ohranjanje notranjega miru in širšega zavedanja sveta, v katerem živimo.

Delavnice bova vodili dve izvajalki: Andreja in Sabina. Obe sva del širše skupine, ki je šla skozi zahteven sedemletni duhovni proces, v katerem smo šli skozi naporne fizične in duhovne preizkušnje. Povezani z univerzalno modrostjo, ki nas je pri tem vodila, smo razvili posebno kvantno svetlobno tehnologijo, s katero lahko ljudem pomagamo pri reševanju življenjskih težav, ne glede na to, od kod izvirajo in kakšne narave so.

Na vsaki delavnici se izmenjujeta teoretični del in del, v katerem izvajalki izpeljeva poseben svetlobni proces, s katerim doseževa cilje, ki so vnaprej zastavljeni. Prav zaradi delno individualnega dela je število udeležencev vnaprej določeno.

V teoretičnem delu boste spoznali resnice, ki jih ni mogoče prebrati v nobeni knjigi.

Zapisano po nareku univerzalne modrosti

VRSTE DELAVNIC

Razgradnja energije ega

Ego je brez dvoma energija, ki nam najbolj greni življenje. S svojimi kreacijami nam uničuje zdravje, povzroča stiske, ustvarja jezo in razočaranja, prst pa vedno usmerja v druge, ker ne zna pogledati vase. Če je dovolj močan, popolnoma prevzame vajeti našega življenja in takrat se nam slabo piše. Neprestano smo v sporu z okolico in s samim sabo.

Več

Sprejem življenjsko kozmične energije

Življenjsko kozmična energija je osnovna pogonska energija vsakega človeškega bitja. Brez te energije življenje ni možno. Obstaja več različnih izrazov zanjo: Kitajci ji rečejo či, Indijci prana, na zahodu je pogost izraz bioenergija, na delavnici pa bomo govorili o življenjsko kozmični energiji in tudi utemeljili to poimenovanje z razlago.

Več

Drugačna pot do zdrave hrane in normalne teže

Nikoli v zgodovini ni človek živel tako hitro, kot živi v zadnjih petdesetih letih. Hiter tempo življenja zahteva od vsakega od nas ogromno energije. Človek energijo za življenje dobiva tudi iz hrane. Zato ni vseeno, kakšno hrano uživa in kakšno vodo pije.

Več

Razumevanje in ozaveščanje poti zadnjega človekovega odhoda

Cilj delavnice ni samo pomagati tistim, ki se težko soočate z odhodom (s smrtjo) vam dragih oseb, ampak je cilj tudi spoznavanje resnic, ki jih ne boste prebrali v nobeni knjigi. V teoretičnem delu vam bomo razkrili vse podrobnosti, ki se dogajajo v obdobju, ko se pripravljamo na odhod iz zemeljskega življenja, pa tudi dogajanje po zapustitvi življenja na Zemlji. Vse te informacije smo dobili in dobivamo v stiku z Univerzalno modrostjo, s katero smo bili in smo že vedno povezani.

Več

druge storitve

Delavnice osebne rasti

Namen delavnic osebne rasti je, da ljudem pomagamo do dobrega počutja, razumnega reševanja vseživljenjskih težav, ohranjanja notranjega miru in širšega zavedanja sveta, v katerem živimo.

Več

Energijske terapije

Energijska terapija združuje starodavno modrost in sodobno znanost za celostni pristop k splošnemu počutju. Z zavedanjem o energijski povezanosti telesa, uma in duha omogoča samozdravljenje ter izboljšuje fizično, duševno in psihološko počutje.

Več

Skalarni vrelec

S svojo zdravilno, svežo, čisto skalarno energijo bo izničil vse energije negativnih misli, besed, dejanj, občutij, bolezni iz preteklosti in sedanjosti. Počistil bo negativne energije oseb, ki so v preteklosti živele na prostoru, kjer se nahaja objekt, kot tudi oseb, ki sedaj živijo ali pridejo na obisk v ta objekt.

Več

Knjiga življenja

Knjiga življenja je edinstven vpogled v evolucijo posameznika. S tem uvidom ozavestimo vzorce, ravnanja in prepričanja ter dobimo pogled v dogodke iz preteklosti in njihovo odražanje v prihodnosti.

Več

Partnerska svetovanja

Partnerska svetovanja so namenjena ponovni izgradnji zaupanja, spoštovanja in povezanosti v partnerskem odnosu. Partnerjem pomagam vzpostaviti večji notranji mir, boljšo samopodobo in prepoznanje, kako kvalitetno živeti s partnerjem.

Več