Knjiga življenja

Tistega dne, tisočletja nazaj, ko ste krenili na pot, je bilo nebo jasno. Vedeli ste, da je pred vami dolgo potovanje in notranji glas je bil tam, da vas vodi. Nekje po poti je utihnil. Zdaj je nastopil čas, da ponovno spregovori. In spregovoril bo skozi vašo osebno Knjigo življenja.

Univerzalna modrost

Prijavi se

Knjiga življenja je edinstven vpogled v evolucijo posameznika. S tem uvidom ozavestimo vzorce, ravnanja in prepričanja ter dobimo pogled v dogodke iz preteklosti in njihovo odražanje v prihodnosti.

Lahko se dobro pripravimo na življenjska obdobja, ki prihajajo, ozavestimo, kaj lahko naredimo, da v večji meri izkoristimo to, kar nam je dano ter preprečimo ali omilimo negativne razplete situacij v prihodnje na način drugačnega delovanja že danes.

Branje knjige temelji na informacijah, ki smo jih kot skupina prejeli preko notranjega vodstva Univerzalne modrosti. Navezuje pa se tudi na znanje vedske astrologije djotiš.

Skozi branje boste spoznali:

  • Kako duša izbira ljudi, svojo dušno družino;
  • Kakšno vlogo imajo člani dušne družine v življenju posameznika in kdo konkretno so ti člani;
  • Koliko energije je duša vzela v življenje;
  • Katere nerazrešene karmične vzorce je potrebno še razrešiti;
  • Kateri so vaši potenciali in talenti;
  • Kako se pripraviti na življenjska obdobja, ki še prihajajo;
  • Kako ozavestiti in razumeti konkretne situacije v življenju;
  • Kako preprečiti negativne razplete v življenju z pravilnim ravnanjem že danes.

Cena branja knjige življenje: 250 EUR

Lokacija: Društvo za duhovni razvoj Višja Vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana
Prijavi se

Delavnice osebne rasti

Namen delavnic osebne rasti je, da ljudem pomagamo do dobrega počutja, razumnega reševanja vseživljenjskih težav, ohranjanja notranjega miru in širšega zavedanja sveta, v katerem živimo.

Več

Energijske terapije

Energijska terapija združuje starodavno modrost in sodobno znanost za celostni pristop k splošnemu počutju. Z zavedanjem o energijski povezanosti telesa, uma in duha omogoča samozdravljenje ter izboljšuje fizično, duševno in psihološko počutje.

Več

Skalarni vrelec

S svojo zdravilno, svežo, čisto skalarno energijo bo izničil vse energije negativnih misli, besed, dejanj, občutij, bolezni iz preteklosti in sedanjosti. Počistil bo negativne energije oseb, ki so v preteklosti živele na prostoru, kjer se nahaja objekt, kot tudi oseb, ki sedaj živijo ali pridejo na obisk v ta objekt.

Več

Partnerska svetovanja

Partnerska svetovanja so namenjena ponovni izgradnji zaupanja, spoštovanja in povezanosti v partnerskem odnosu. Partnerjem pomagam vzpostaviti večji notranji mir, boljšo samopodobo in prepoznanje, kako kvalitetno živeti s partnerjem.

Več