PARTNERSKA SVETOVANJA

“Ko se na življenjski poti srečata in privlačita dve povsem različni energiji, se prične vaš proces osebne rasti. Od tega procesa je odvisno, ali se boste v partnerski zvezi počutili zaželene in slišane, ali pa bo glas obeh govoril v praznino. Z razumevanjem delovanja energij in pripravljenostjo na spremembe lahko posežete v ta proces in zasijete v zvezi.”
     Univerzalna modrost
Prijavi se

Partnerska svetovanja so namenjena ponovni izgradnji zaupanja, spoštovanja in  povezanosti v partnerskem odnosu. Partnerjem pomagam vzpostaviti večji notranji mir, boljšo samopodobo in prepoznanje, kako kvalitetno živeti s partnerjem. Na poti ozaveščanja partnerja spodbudim k bolj poglobljenemu samospoznavanju, h krepitvi sočutja, komunikacijskih veščin in sprejemanja.

V okviru svetovanja pa ne gre le za ozaveščanje, pač pa tudi za očiščenje škodljivih vedenjskih vzorcev, kar izpeljem s posebno svetlobno terapijo.

Partnerska svetovanja so namenjena parom in posameznikom.  

Svetovanja potekajo v živo. 

Lokacija: Društvo za duhovni razvoj Višja Vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana

Cena za uro svetovanja, z vključeno svetlobno terapijo, je 60 EUR.

Prijavi se

Delavnice osebne rasti

Namen delavnic osebne rasti je, da ljudem pomagamo do dobrega počutja, razumnega reševanja vseživljenjskih težav, ohranjanja notranjega miru in širšega zavedanja sveta, v katerem živimo.

Več

Energijske terapije

Energijska terapija združuje starodavno modrost in sodobno znanost za celostni pristop k splošnemu počutju. Z zavedanjem o energijski povezanosti telesa, uma in duha omogoča samozdravljenje ter izboljšuje fizično, duševno in psihološko počutje.

Več

Skalarni vrelec

S svojo zdravilno, svežo, čisto skalarno energijo bo izničil vse energije negativnih misli, besed, dejanj, občutij, bolezni iz preteklosti in sedanjosti. Počistil bo negativne energije oseb, ki so v preteklosti živele na prostoru, kjer se nahaja objekt, kot tudi oseb, ki sedaj živijo ali pridejo na obisk v ta objekt.

Več

Knjiga življenja

Knjiga življenja je edinstven vpogled v evolucijo posameznika. S tem uvidom ozavestimo vzorce, ravnanja in prepričanja ter dobimo pogled v dogodke iz preteklosti in njihovo odražanje v prihodnosti.

Več