ENERGIJSKE TERAPIJE

“Če želite odkriti skrivnosti vesolja, razmišljajte z vidika energije, frekvence in vibracij”
Nikola Tesla

Prijavi se

Cilj energijskih terapij je ponovno vzpostaviti ravnovesje in dobro počutje na vseh nivojih telesa, uma in duha. Ko se dvignejo uteži, ki so zadrževale energijske blokade, se poleg boljšega celostnega počutja sprosti tudi velika notranja moč in večje samozavedanje, ki podpre osebno preobrazbo in s tem prispeva k večjemu blagostanju in zadovoljstvu.

Energijsko terapijo smo razvili v skupini, ki je šla skozi sedemletni duhovni proces. Povezani z univerzalno modrostjo, ki nas je pri tem vodila, smo razvili posebno kvantno svetlobno tehnologijo, s katero lahko ljudem pomagamo pri reševanju življenjskih težav.

Energijska terapija je globoko sproščujoča. Poteka z nežnim dotikom na prizadeto mesto ali celo brez dotika. Čas trajanja terapije je odvisen od vrste težave, traja pa maksimalno 45 minut, vključno s predhodnim pogovorom. Večinoma zadostuje ena terapija, v določenih primerih lahko tudi več. Potek delovanja energijske terapije pa lahko podprem tudi s terapijo na daljavo.

Termin določimo po dogovoru.

Cena terapije: 60 EUR

Lokacija: Društvo za duhovni razvoj Višja Vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana
Prijavi se

Delavnice osebne rasti

Namen delavnic osebne rasti je, da ljudem pomagamo do dobrega počutja, razumnega reševanja vseživljenjskih težav, ohranjanja notranjega miru in širšega zavedanja sveta, v katerem živimo.

Več

Knjiga življenja

Knjiga življenja je edinstven vpogled v evolucijo posameznika. S tem uvidom ozavestimo vzorce, ravnanja in prepričanja ter dobimo pogled v dogodke iz preteklosti in njihovo odražanje v prihodnosti.

Več

Partnerska svetovanja

Partnerska svetovanja so namenjena ponovni izgradnji zaupanja, spoštovanja in povezanosti v partnerskem odnosu. Partnerjem pomagam vzpostaviti večji notranji mir, boljšo samopodobo in prepoznanje, kako kvalitetno živeti s partnerjem.

Več

Skalarni vrelec

S svojo zdravilno, svežo, čisto skalarno energijo bo izničil vse energije negativnih misli, besed, dejanj, občutij, bolezni iz preteklosti in sedanjosti. Počistil bo negativne energije oseb, ki so v preteklosti živele na prostoru, kjer se nahaja objekt, kot tudi oseb, ki sedaj živijo ali pridejo na obisk v ta objekt.

Več